Webdesign & development

UX, wireframes, design, HTML5, CSS, AngularJS, YEOMAN, SASS, we've got it covered.

Webdesign zit in ons DNA. Daarom lichten we dit creatieve én technische aspect graag even uit. Webdesign draait volgens ons niet alleen om het maken van mooie dingen, maar vooral om presteren, groeien én resultaten behalen, oftewel: Growth Driven Design. ‚Äč

 

Goede voorbereiding is een must

Voordat we starten met het design doen we eerst een onderzoek en bepalen we de strategie. Zo kijken we naar de huidige rol van je website, maar ook hoe die rol er over een half jaar uit zal zien. Alleen dan kunnen we bepalen wat voor rol de website gaat spelen in je marketingcommunicatie. We gaan pas echt van start wanneer we weten wat je doelstellingen zijn en voor wie we welke content aanbieden. In welke fase van de buyer’s journey bevindt je bezoeker zich? Hoe maken we van ‘strangers’ ‘customers’? 

 

Webdesign: een logische eerste stap

Je doelstellingen zijn bepaald. Maar hoe zorgen we ervoor dat deze doelstellingen worden behaald? Dat zit ‘m soms in de kleinste details. Bijvoorbeeld door bezoekers aan te zetten tot actie of te stimuleren om verder te lezen. Daarom begint een design met wireframes: een statische weergave van de indeling van layouts. De user experience staat hierbij voorop. Het gaat er niet alleen om wat jij mooi vindt, maar vooral wat de bezoekers een fase verder krijgt in de buyer’s journey. Pas dan gaat een website voor jou werken.

 

Innovatieve ontwikkelingen

HTML5, CSS, AngularJS, YEOMAN, SASS. Grote kans dat veel van deze termen je weinig zeggen. Welke technieken we gebruiken is misschien niet zo belangrijk. Het gaat ons er om dat het de laatste innovatieve ontwikkelingen zijn. Moeten we nog vertellen dat je website responsive moeten zijn? Nee hè, dat hoopten we al. 

 

Een CMS is onmisbaar om je website bij te houden. Het open source systeem Concrete5 draagt bij aan een gebruiksvriendelijke beheeromgeving die op allerlei manieren uit te breiden is. Wordt je website je primaire verkoopkanaal? Dan kiezen we voor Magento 2. Een toffe case hiervan is de webshop van Forza Refurbished. 

 

Verder lezen

Content

Blog artikelen, eBooks, case studies, video. You name it, we'll create it.

 

Verder lezen