Social Media

Verspreid je verhaal via social platforms, maar weet waar je doelgroep actief is.

De tijd van het massaal aanmaken van bedrijfspagina’s op alle mogelijke social media platformen is voorbij. Met goed onderzoek naar je doelgroep weten wij op welke kanalen zij aanwezig zijn én nog belangrijker: op welke social media zij actief zijn. 

 

Met social media als onderdeel van je strategie weet je precies wie je wilt bereiken en wat je doel is. Je kunt de aanpak van social dan ook vergelijken met de manier waarop we met content aan de slag gaan. 

 

Welk social platform?

Ieder social platform is verschillend. Zo is Instagram een visueel medium, terwijl Twitter zich beperkt tot de kern van een boodschap in maximaal 140 tekens. Hoe ga je daar mee om als marketeer? In dit proces denken we mee op strategisch vlak en ondersteunen je met content creatie. Op basis van resultaten en best practices zorgen we voor logische vervolgstappen. Denk hierbij aan het downloaden van een e-book op je website. 

 

Segmentatie & Social Ads

Weinig marketeers maken er gebruik van, maar met verschillende social media kanalen kun je heel specifiek segmenteren. Gebruikers delen zeer diverse informatie zoals leeftijd, woonplaats maar bijvoorbeeld ook interesses. Met Social Advertisement kun je gericht adverteren via social media. We brengen je boodschap rechtstreeks bij de juiste doelgroep al dan niet gepersonaliseerd. Ideaal wanneer je een specifiek of nieuw segment gaat aanspreken en meer wilt ‘engagement’ te creëren.

Verder lezen

E-mail
automation

E-mail marketing is dood! Of toch niet?

 

Verder lezen

E-mail automation