Online
marketing

SEO, linkbuilding, SEA, retargeting, display advertising.

Het creëren van content is één, maar het promoten van content is net zo belangrijk. Content creatie heeft namelijk geen zin als je doelgroep het niet kan vinden. Welke kanalen we voor promotie inzetten hangt sterk af van je doelgroep. Daarom wordt die altijd als eerste onderzocht. ​

 

Je huidige situatie

Voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan met het promoten van content, doen we onderzoek naar de huidige situatie en bekijken we de markt en concurrenten. Aan de hand van deze informatie kunnen we inschatten met welke inspanningen we op de lange termijn maandelijks aan de slag gaan. Niet alleen om meer, maar vooral om kwalitatieve bezoekers te trekken.

 

SEO (Search Engine Optimization)

Klanten aantrekken, dat is wat we willen bereiken. Jij biedt een oplossing voor hun  probleem. Maar die oplossing moet dan wel te vinden zijn. SEO, oftewel Search Engine Optimization, omvat drie pijlers: content, techniek en populariteit. Presteer je in deze drie pijlers beter dan je concurrenten? Dan is de kans groot dat je content beter vindbaar is. 

 

SEA (Search Engine Advertising)

SEA biedt een ondersteunende rol voor je SEO activiteiten. Wanneer de organische concurrentie sterk is, kan je door middel van SEA toch de juiste bezoekers binnenhalen. Een ander onderdeel van SEA is retargeting: het tonen van advertenties aan eerdere bezoekers van je website. Denk aan gepersonaliseerde advertenties die aansluiten op eerder (be)zoekgedrag. Social advertising kan ook een prominente rol spelen. Hier vertellen we je graag meer over bij het onderdeel ‘Social’.

 

E-mail Automation

Tot slot is E-mail Automation een populaire vorm van promotie. Het geautomatiseerd én gepersonaliseerd sturen van e-mails naar de juiste personen is een zeer effectieve manier van promotie. We vertellen je hier graag meer over op de pagina ‘E-mail Automation’.

Verder lezen

Social media

Verspreid je verhaal via social platforms, maar weet waar je doelgroep actief is.

 

Verder lezen

Social Media