Content

Blogartikelen, e-books, case studies, video. You name it, we'll create it.

‘Content is King’: de bekende one-liner van Bill Gates. Ondanks dat hij er vaak naast zat met zijn voorspellingen blijkt zijn ‘Content is King’ toch waar. De waarde van de content die je online aanbiedt is de laatste jaren enorm gestegen. Content creatie is dan ook erg belangrijk. Het gebruik van tekst en beeld is dé manier om niet alleen bezoekers te overtuigen van je kennis en ervaring, maar ook zoekmachines als Google. ‚Äč

 

Pakkende content

Veel mensen roepen “Laten we iets doen met Instagram” of “We moeten aan de slag met storytelling”. Maar wat als je doelgroep daar niet op zit te wachten? De basis is essentieel voor pakkende content. Wie of wat is je doelgroep en welke verwachtingen hebben zij? Wat is je boodschap en het doel van je content? Content creëren “omdat het moet”, is de minst effectieve strategie is. Het gaat er bij content niet om dat je iets creëert, maar juist om wát je creëert.  

 

Een waardevolle oplossing

Inbound Marketing leert ons de klant kennen. We weten in welke fase van de buyer’s journey hij zich bevindt en welke informatie hij zoekt. Bij het schrijven van content moet je dan ook goed bedenken wie je doelgroep is en wat je wilt bereiken. Een blog schrijven om goed gevonden te worden in Google? Wat bereik je daar mee? Potentiële klanten zijn op zoek naar een oplossing voor hun probleem en weten misschien nog niet eens van het bestaan van jouw organisatie. 

 

Juiste content voor de juiste fase

Het delen van kennis via content kan op verschillende manieren. Zo noemden we eerder al blogs, maar een business case is ook een goed voorbeeld van content. Iemand die een business case raadpleegt zit al in de ‘decision’ fase van de buyer’s journey. Bevindt iemand zich in de ‘consideration’ fase, dan sluit een andere vorm van content beter aan. Wij helpen je niet alleen bij het creëren van content, maar zorgen ook dat dit in de juiste vorm en op de juiste manier bij je doelgroep wordt gebracht. 

 

Promoot je content

Het aantrekken van (potentiële) klanten, daar draait het uiteindelijk allemaal om. Maar hoe zorg je ervoor dat content je doelgroep bereikt? Allereerst moet je content vindbaar zijn en dus de juiste keywords bevatten. Maar je kunt content ook promoten. Hoe? Dat leggen we je graag uit bij ‘Online Marketing’. 

Verder lezen

Online
Marketing

SEO, linkbuilding, SEA, retargeting, display advertising.

 

Verder lezen

Online marketing