background.png

icon_pig.png

 

 

 

 

 

 

 

FOOD FOR FINANCIALS

SNIJDT IN UW KOSTEN

 

 

Food For Financials snijdt in kosten. Wij fileren uw financiën, hakken knopen door en maken uw organisatie behapbaar. Food For Financials is gespecialiseerd in de foodsector, en specifiek het slachtbedrijf. Maar wij voeden ons met financiën uit iedere branche. Uiteindelijk draait het niet om de branche, maar om het resultaat onder de streep. Dat is overal hetzelfde.

icon_knot.png

 

 

 

 

 

 

 

FOOD FOR FINANCIALS

HAKT KNOPEN DOOR

 

 

U huurt Food For Financials in om de klus te klaren. De koe bij de horens vatten. Dat is waar wij goed in zijn. Niet vanachter het bureau, maar met beide benen op de werkvloer. In de modder als het moet.

icon_butcher.png

 

 

 

 

 

 

 

FOOD FOR FINANCIALS

FILEERT UW FINANCIEN

 

 

Dankzij jarenlange ervaring met de food branche weet Food For Financials wat er gevraagd wordt. Wat de mentaliteit is en wat er nodig is om succesvol te zijn. Geen food for thought maar Food For Financials. Niet denken, maar doen. Geen wollige managementtaal, maar concrete oplossingen die zichtbaar resultaat opleveren.

wood_chop.jpg

Gert-Jan van Fessem.

 

 

20 jaar ervaring in voedingsindustrie met zwaartepunt op de vleesverwerkende industrie


Na doorlopen accountancy opleiding (HEAO) aansluitend een post HBO Master Business Information afgerond (Avans Plus), gevolgd door een Executive Master Finance and Control opleiding tot Register Controller aan de Universiteit van Maastricht.


Ervaring binnen verschillende bedrijven varierend van MKB tot wereldwijd opererende spelers.


Werkzaamheden welke hierbij verricht zijn o.a.; marge en kostprijs gerelateerde vraagstukken, BTW vraagstukken bij grensoverschrijdend goederenverkeer, intercompany verkeer, projectmanagement, teamlead.

Onze klanten

NEEMT U VOORAL CONTACT OP